Balayage

Wat is Balayage?

Balayage is een Frans woord voor “veeg” of “verven” Het geeft een sun-kissed- effect aan je haarkleur, alsof de zon je haar natuurlijk heeft opgelicht. Een groot voordeel: het geeft amper uitgroei!

Hoe wordt deze kleur ingezet?

De kleur word als een V vorm aangebracht in de lengte en op de punten waardoor de punt steeds lichter van kleur zal zijn. Het karakter van deze kleuren kunt u zelf kiezen. Veelal wordt er een blonde tint in de lengte en punten gebruikt, maar ook met roodkoper of violet is dit erg mooi. Bij deze techniek worden geen folies gebruikt zoals bij een highlight effect.

Is het geschikt voor iedereen?

Natuurlijk zullen wij een persoonlijk advies geven maar een balayage is voor vele haartypes en gezichtsvormen geschikt. Van lang tot kort of steil tot krul haar. Een balayage kan al gauw en is nog steeds één van de grotere trends op kleur gebied.

Geen reactie's

Geef een reactie