0344-769084 info@hairworldtiel.nl
Direct een afspraak maken ... Klik hier

Mannen

Mannen

HairWorld! Tiel – Speciaal voor mannen

Goede hairstyling en gratis haar advies gemengd met een gezonde dosis eigen initiatief: dat krijg je bij HairWorld! Tiel. Wij verzekeren je dat jij onze kapsalon uit loopt met een geheel eigen look die makkelijk te stylen is en waar jij je lekker bij voelt. Of je nu het kapsel van je favoriete voetballer hebt uitgezocht, of je wilt gewoon het beste advies over wat jou het beste past. Wij staan voor je klaar. Mocht je van te voren wat inspiratie op willen doen, lees dan verder, neem alvast een kijkje bij Inspiratie of kijk op onze Instagram- of Facebook-pagina’s.

FADE OF SKINFADE

‘Fade’ of ‘Skinfade’ kapsels zijn nog steeds populaire modellen! Dit zijn kapsels waar veel techniek bij komt kijken. Bij veel mannen een populair model waar de contour lijnen niet zichtbaar zijn en je vanuit de nek partij de haren van niets tot iets laat overlopen. Ook geschikt met de bovenkant lang, maar kan zeker ook met een overloop.

POMPADOUR

De Pompadour is kort gezegd een kapsel met veel lengtes aan de bovenkant, zijkant vaak kort geknipt. Meestal in een strakke hoge kuif gestyled. Maar deze kan ook prima wat losser gedragen worden. Je kan met dit kapsel dus meerdere kanten op.

SCUMBAG BOOGIE

De Scumbag Boogie wordt vanaf de contourlijn superkort opgeschoren. Ook hier zie je toch wel wat variaties. Dit kan zijn met een ‘low’, ‘mid’ of ‘high’ fade. Dat is waar je de overgang ziet van heel kort naar wat langer. Die kan laag of hoog worden ingezet. Op de plek van de scheiding wordt deze altijd strak met een mesje ingeschoren. Dit model wordt strak in een scheiding gekamd en afgewerkt met een wax/pomade.

UNDERCUT

Undercut wil zeggen dat de zijkant niet aansluit met de bovenkant. Soms met een ingeschoren scheiding. Kan zowel met korte lengtes bovenop als met zeer lange lengtes aan de bovenkant. Vaak wordt er ook een undercut aan één kant geknipt. Dan loopt het haar aan de andere kant vloeiend over. Dat maakt het kapsel wat minder extreem.

0344-769084

Onze openingstijden

maandag 12:00 - 21:00
dinsdag 08:30 - 21:00
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 20:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00

HAIRWORLD! TIEL

SOCIAL