Onze merken

Bij HairWorld! Tiel werken we alleen met de beste producten. Hieronder staan onze belangrijkste merken.

bhave

bhave! Your Hair, Your Life, Your Rules

Belofte van bhave is schoonheid met zelfvertrouwen. De passie is producten ontwikkelen die alle verwachtingen overtreffen. De producten zitten boordevol actieve ingrediënten en bevatten een gepatenteerde volledig bio-actieve keratine technologie, die bij regelmatig gebruik helpt beschadigd haar te verbeteren en van binnenuit te herstellen.

HET BIJZONDERE VAN BHAVE!

 • Haarkleuring met een inwerktijd van slechts 10 minuten…
 • Koele basis pigmentatie.
 • 100% grijsdekking.
 • Keratine complex.
 • 15 minuten stop.
 • Sublieme glans en kwaliteit.
 • Uniek in blond.
 • Pure magie!

Your Hair, Your Life, Your Rules 

OOK VOOR THUIS

Of de producten van bhave nu in de salon gebruikt worden als signatuur behandeling, of als een verzorgingslijn voor thuis, ze versterken het haar, verbeteren de conditie, geven een mooie glans en een zijdeachtige gladde finish

AND IT TICKS ALL THE BOXES

 • Iconisch Australisch merk wat dynamische resultaten levert
 • Proefdiervrij
 • Zonder parabenen, sulfaten of natriumchloride
 • Gecertificeerde biolegische ingrediënten
 • Gepatendeerde actieve keratine technologie
 • Innovatieve en professionele, salon exclusieve producten
 • En bovenal – de producten van bhave maken hun beloftes waar!!!!!

YOUR HAIR
YOUR LIFE
YOUR RULES

Wella

Wella is een innovatief merk met een grote passie voor haarverzorging. Het merk staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardigde producten, met name op het gebied van haarkleuring en verzorging. Alles wat Wella doet is geïnspireerd door de liefde die zij heeft voor het kappersvak en innovatie. Deze professionaliteit wil Wella dan ook uitstralen in elk product dat zij aanbiedt. Wella probeert altijd voorop te lopen met wetenschappelijke excellentie die vooruitziet in de verlangens en haarbehoeften van iedereen.

HISTORIE

 

Wella komt van origine uit Duitsland en is opgericht door Franz Ströher. Franz was een volledige gediplomeerde kapper en is begonnen met het ontwikkelen van producten voor permanente haargolving. In 1924 is er een patent aangevraagd voor de merknaam Wella. De naam Wella staat voor ‘golf’, wat symbool staat voor mooi en gezond golvend haar.

American Crew

American Crew is onze stoere en sportieve mannenlijn. “De man als man behandelen” is de filosofie achter dit merk. Dit spreekt ons erg aan, want iedere man heeft zo zijn eigen eisen en wensen. Je ziet het terug in onze kniptechnieken waarvoor wij speciaal getraind worden.

KLASSIEK, STREET OF SPORTIEF

Wat is jouw style? American Crew heeft 3 basisstijlen: klassiek, street of sportief. Natuurlijk kun je de stijlen combineren. Sterker nog, hoe lekker is het om jouw haarstijl aan te passen aan de dag of het moment van die dag.

De filosofie van American Crew zie je terug in de producten die zijn ontwikkeld. Deze zijn helemaal op de man gericht qua geur, uitstraling en gebruiksvriendelijkheid. De 4 productgroepen (shampoo, styling, body en shave) bieden een compleet assortiment voor de American Crew man. De producten zijn gemakkelijk in het gebruik en worden niet getest op dieren. Uiteraard gebruiken we shampoos en stylingsproducten ook in de salon.

JONG EN OUD

Voor een trendy kapsel ben je nooit te jong of te oud. American Crew past altijd prima bij je! Bespreek jouw wensen met ons en laat je hier door inspireren.

MEER OVER AMERICAN CREW

In 1994 richtte David Raccuglia het merk American Crew op. Raccuglia had jarenlang les gegeven aan kappers wereldwijd en besloot dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Hij richtte een kapsalon op in Chicago. De salon boekte succes maar David Raccuglia merkte dat er voor zijn mannelijke klanten niet echt producten op de markt waren die specifiek gericht waren op hun de behoeftes. Hij besloot in dit gat te springen en zelf een merk met mannenproducten op te richten. Het resultaat is American Crew.

NR 1 IN DE USA

Tegenwoordig is American Crew in de Verenigde Staten uitgegroeid tot het bekendste merk van haarproducten exclusief voor de man. Het heeft op dit moment de meest complete productlijn voor de man.

Pure Renewal Plus+ Keratherapy

STRALEND, PLUISVRIJ HAAR – CIRCA 3-4 MAANDEN

‘Pure Renewal Plus with Collagen’ is de nieuwste keratine formule van Keratherapy. Deze behandeling is alleen te verkrijgen in professionele Keratherapy salons.

Optioneel is de toevoeging van de Keratin Booster voor nog intensievere resultaten.

RESULTAAT

De Pure Renewal Plus behandeling geeft maandenlang (circa 3-4 maanden) makkelijker handelbaar, glanzender, pluisvrij haar en afhankelijk van uw wens kunnen uw krullen/ slagen getemd (gladder, maar niet volledig steil) worden of behouden. De behandeling duurt, afhankelijk van de lengte en hoeveelheid haar, circa 2 – 3 uur.

BEHANDELING

De behandeling begint met het wassen van het haar met de Pre Treatment, Clean Start Shampoo. Deze shampoo verwijdert het residu van eventuele styling producten en zorgt dat de haarschubben worden geopend, zodat de keratine goed kan worden opgenomen.
Daarna wordt de keratine op droog (of bijna droog) haar aangebracht. Dit gebeurt passe voor passe, zodat de keratine goed in al het haar kan trekken. Afhankelijk van uw haartype en wensen, moet de keratine daarna intrekken. Houd rekening met circa 45-60 minuten intrektijd. Wanneer de keratine voldoende is ingetrokken, wordt het haar kort gespoeld, maar nog niet gewassen. Als u de resultaten wilt intensiveren, kan op dit moment in het proces de Keratin Booster worden gebruikt. Hierna wordt het haar volledig droog geföhnd (niet te warm) met dus nog een deel van de keratine creme in uw haar. Na het föhnen wordt het haar passe voor passe volledig glad getangd. Hierna is de behandeling in principe klaar. Indien u dat wenst, kunt u uw haar direct wassen en naar eigen wens in model brengen, maar wij raden aan om minimaal 24 uur te wachten.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Wanneer u een keratinebehandeling overweegt, is het belangrijk te bedenken dat een keratinebehandeling van Keratherapy geen straightening behandeling is. Keratherapy werkt in Europa met 100% formaldehyde-vrije formules en deze formules verbreken niet de zwavelbruggen in het haar. Het haar wordt dus niet volledig steil, maar afhankelijk van uw haartype en het type behandeling worden uw krullen/ slagen ‘getemd’ en uw haar wordt glanzender, pluisvrij en makkelijker handelbaar. De resultaten van de behandeling hoeven dus ook niet uit te groeien, maar de keratine slijt uit het haar door regelmatig wassen en stylen.

Heeft u eerder een keratinebehandeling gehad, bespreek dit dan met uw kapper. Eerdere behandelingen kunnen namelijk van invloed zijn op het resultaat. Dit geldt ook voor medicijngebruik, een (recente) zwangerschap of bijvoorbeeld een speciaal dieet. Al deze zaken kunnen van invloed zijn op de conditie van het haar en het resultaat van de behandeling.

N.B. Indien er enig kleurverschil (lichte haarkleuren kunnen mogelijk kleur van het collageen in de keratineformule absorberen) optreedt na de behandeling, is dit vaak met 1 keer wassen verholpen. Indien u uw haar recent voor de behandeling heeft gekleurd, dan kan de keratinebehandeling uw kleur intensiveren. U kunt dan een spoeling overwegen, maar wij adviseren om circa 1 week te wachten met agressiever kleurbehandelingen.

TRY KERATHERAPY

Probeer Keratherapy en beleef voor 2-4 weken makkelijker handelbaar, glanzender, pluisvrij haar. Wij informeren u graag over deze behandeling.

BLOWDRY KERATHERAPY

Voor een feestje of gewoon omdat het kan! Glans, pluisvrij haar! Na een wasbeurt er uit.

We gebruiken de Daily smoothing cream tijdens de Blowdry behandeling en uw haar ziet er super gezond, pluisvrij en stralend uit!

La Biosthetique

La Biosthétique Paris staat voor zeer effectieve cosmeticaproducten. Wij hechten veel belang aan het gebruik van natuurlijke grondstoffen en garanderen een maximale verdraagzaamheid van de producten. Het onderzoek en de ontwikkeling van de producten vindt in ons eigen bedrijf plaats, waardoor we kunnen garanderen dat onze producten steeds voldoen aan de nieuwste cosmetische en dermatologische stand. Ook onze La Biosthétique-kappers werken mee aan de ontwikkeling van de producten. Samen met de speciale dienstverleningen die u in de salons kunt beleven, zorgen onze producten voor een bijzonder gevoel van welzijn en ontspanning.

DE OPRICHTER

De Franse biochemicus Marcel Contier heeft het merk La Biosthétique in de jaren 50 opgericht. In zijn laboratorium in Parijs ontwikkelde hij destijds reeds producten op zuiver natuurlijke basis. Maar Contier was niet alleen natuurwetenschapper, hij had vooral een visie. Volgens Contier mag een klant die naar de kapper gaat meer dan een knipbeurt verwachten, namelijk een volledige schoonheidsbehandeling. Contier zag de kapper als beautyexpert en bedacht het nog steeds bestaande ‘Total Beauty’-concept.

DE PRODUCTEN

La Biosthétique Paris biedt een omvangrijk gamma producten voor haar en huid: van haar- en hoofdhuidverzorging tot styling en kleuringen; van gezichts- en lichaamsverzorging tot make-up. In al onze producten zijn de beste ingrediënten perfect op elkaar afgestemd. Ze werken zeer specifiek, zodat de La Biosthétique-kapper oplossingen kan bieden voor individuele problemen en behoeften. Alle producten worden ontwikkeld in de modernste laboratoria, zonder dierproeven en volgens de nieuwste stand van de wetenschap. Alle producten zijn dermatologisch getest en zijn zodoende uiterst goed verdraagzaam.