0344-769084 info@hairworldtiel.nl
Direct een afspraak maken ... Klik hier

Onze 4 beloftes

Onze 4 beloftes

TOPKWALITEIT

“Wat ben je mooi geknipt! Waar heb je dat laten doen?” – “Bij HairWorld! Tiel natuurlijk.” Dat is wat wij willen bereiken.
Topkwaliteit in zowel technieken als producten. Om dit te behalen blijven wij trainingen en cursussen  volgen. Topkwaliteit is voor ons gezamenlijk met u de wensen bepalen aan de hand van model- en kleurbesprekingen en deze vervolgens perfect uitvoeren. Hiervoor gaan wij nauwkeurig te werk met liefde en passie voor uw haar…

PERSOONLIJKE AANDACHT EN ADVIES

“Even lekker ontspannen naar HairWorld! Tiel toe.” Wij willen dat u zich ontspannen en veilig voelt. Daarom wordt u begroet met een glimlach, nemen wij uw jas aan en krijgt u een lekker kopje koffie, thee, limonade of frisdrank. In onze salon wordt u Gast genoemd, want zo moet u zich voelen: als een welkome Gast!
Tijdens de behandeling staan de wensen van u centraal en krijgt u persoonlijk advies over wat wel en niet kan. Zo komen we tot een gezamenlijk eindresultaat. Daarnaast staat een gezellig gesprek of een luisterend oor dit zeker niet in de weg.
We werken met een advies route waarin alle aspecten aanbod komen. Zo bepalen wij gezichtsvorm en huidskleur aan de hand van analyses om tot het beste resultaat te komen.

EERLIJKE PRIJS

“Wij willen graag waar voor ons geld!” Daarom een eerlijke en doorsnee prijs waarbij de prijs-kwaliteitsverhouding het belangrijkste is. Bij ons is elke behandeling een all-in behandeling  en gaat niemand ongestyled de deur uit. Wassen, versteviging, een kneepje gel of even de haren droog maken zit dus gewoon bij een behandeling inbegrepen. Wij bieden een gezinsdeal aan en bij knippen en kleuren zit standaard een shampoo ter waarde van €15,50!

ALTIJD TEVREDEN


Bent u toch onverhoopt niet helemaal tevreden over uw coupe? Uiteraard mag u dan altijd terugkomen zodat we een oplossing kunnen vinden. Zo gaat u altijd tevreden de deur uit!

0344-769084

Onze openingstijden

maandag 12:00 - 20:00
dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 20:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00

HAIRWORLD! TIEL

SOCIAL