0344-769084 info@hairworldtiel.nl
Direct een afspraak maken ... Klik hier

Maak direct een afspraak

Online, via Whatsapp of telefonisch

Afspraak maken

Maak uw afspraak

Boeken mogelijk vanaf 10 februari

Op dit moment is de salon door de lockdown tijdelijk gesloten. Het is nu mogelijk om een afspraak te maken vanaf 10 februari.
Mocht de overheid besluiten de sluiting van kapsalons langer te laten duren, dan worden uiteraard alle afspraken in deze periode geannuleerd. U ontvangt hier geen extra bericht van.

Tijdens de sluiting zijn wij alleen bereikbaar via Facebook en per email. Afspraken maken kan via onze online agenda.

Hopelijk tot snel!

Afspraak annuleren?

Bent u onverwacht toch niet in de gelegenheid om naar de salon te komen en wilt u de afspraak verzetten of annuleren? Laat het ons dan altijd 24 uur van te voren weten.

Afspraken kunnen helaas niet geannuleerd worden via de online agenda.

Annuleert u de afspraak minder dan 24 uur van tevoren? Dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen. Als u 1 uur of korter voor aanvang annuleert brengen wij 100% kosten in rekening.

Hoe werkt online boeken?
  • Bij uw eerste bezoek aan onze salon maken wij uw account aan. Uw wachtwoord ontvangt u niet in de salon, maar kunt u opvragen via de website (zie hieronder).
  • Bent u nog niet eerder in onze salon geweest? Ook dan kunt u een afspraak maken. Kies in het inlogscherm voor: registreren nieuwe klant.
  • Uw e-mailadres is uw login.
  • Mocht u uw wachtwoord nog niet hebben ontvangen of niet meer weten, kunt u deze in het inlogscherm opvragen. Kies voor de optie: Wachtwoord opvragen.
  • Met meer namen op één en hetzelfde e-mailadres(login)? Kies ook dan voor de optie wachtwoord opvragen. U krijgt direct alle wachtwoorden per persoon. Het wachtwoord bepaalt de afspraaknaam.
  • Als u ingelogd bent ziet u vanzelf welke behandelingen via internet zijn te boeken.
  • Problemen met online afspreken? Bel ons en we doen alles om u te helpen.

0344-769084

Onze openingstijden

maandag 12:00 - 20:00
dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 20:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00

HAIRWORLD! TIEL

SOCIAL