0344-769084 info@hairworldtiel.nl
Direct een afspraak maken ... Klik hier

Ons Team

Ons Team

Ilona Smit

Dinsdag Woensdag Donderdag Zaterdag

Welkom bij mijn kapsalon, HairWorld! Tiel.

Mijn naam is Ilona Smit en na zeker 10 jaar dromen is de droom eindelijk werkelijkheid geworden. Mijn eigen kapsalon waar ik met veel passie en liefde voor het kappersvak jullie haren mag verzorgen. Hoe tof is dat?!

Op 29 maart 2018 hebben we de deuren van HairWorld! Tiel geopend. Sindsdien hebben ik en mijn team al veel mensen kennis laten maken met mijn fantastische salon in winkelcentrum Rauwenhof.

Ik heb mij gespecialiseerd in korte vrouwenkapsels, balayage, creatief kleuren, kleuranalyses en de advisering bij een ander kapsel. Ik en mijn team vullen elkaar dus perfect aan, zodat iedereen bij HairWorld! Tiel terecht kan voor een geweldig kapsel.

Graag tot binnenkort en ik zeg iedere dag weer vol trots: “Welkom bij HairWorld! Tiel”

Laura Regelink

Maandag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

Hallo! Mijn naam is Laura Regelink en ik ben 37 jaar oud.
Samen met mijn man en zoon van 8 jaar woon ik in Tiel.

Grotendeels ben ik opgegroeid in het gezellige Brabantse Eindhoven. Daar heb ik dan ook na mijn middelbare school gekozen voor de opleiding Allround kapper. Dit heb ik gedaan via de BBL leerweg wat inhoud dat je 1 dag naar school gaat en 4 dagen in een salon werkt. Dus lekker veel praktijk, daar waar je het meeste leert, naar mijn mening. Uiteraard heb ik na de opleiding nog vele cursussen gevolgd, waaronder Visagie, om op de hoogte te blijven van de laatste trends.

Mijn werk doe ik vol passie en overgave, want niets is zo fijn als een blije en tevreden klant. Graag hoop ik U snel eens te zien in de salon om ook U een prachtige “Look” te geven!

Marlissa Baauw

Maandag Dinsdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

Hallo, ik ben Marlissa, 27 jaar en woonachtig in Maurik.
Ik ben al 10 jaar actief in het kappersvak en heb mijn opleiding in 2011 afgerond als haarstylist. Daarnaast heb ik cursussen gevolgd zodat ik mezelf kan blijven ontwikkelen en altijd op de hoogte blijf van de nieuwste trends. Naast mijn passie voor het knippen, ga ik mezelf meer specialiseren in het creatief kleuren van het haar. 

Een passend advies , een mooie look en uiteraard een glimlach op uw gezicht! Dat maakt mijn vak speciaal!

Komt u ook gezellig langs?
Ik hoop u dan ook graag te kunnen ontvangen bij HairWorld! Tiel.

Shanna van Heeringen

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Na 3 fantastische opleidings jaren ben ik afgestudeerd aan de kappersopleiding en ben ik volleerd kapster bij HairWorld! Tiel. Jullie kennen mij inmiddels als een vast gezicht in de salon. Van het kleuren van haren tot het knippen van mannen, ik vind het allemaal even leuk. Waar ik mij nog verder in wil verdiepen is het vlechten van haren. Tot snel!

Emmaly Benschop

Vrijdag Zaterdag

Hoi Hoi,

Ik ben Emmaly Benschop, 19 jaar & Ik woon in Meteren.

Zit nu in mijn derde jaar van de kappersopleiding. De BOL opleiding doe ik op het beautycollege in Utrecht.

Ik loop stage bij HairWorld! Tiel met heel veel plezier. Ik leer hier ontzettend veel van mijn collega’s. Ben elke vrijdag & zaterdag te vinden in de salon.

Hoop u daar snel eens te zien !!

0344-769084

Onze openingstijden

maandag 12:00 - 21:00
dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 21:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00

HAIRWORLD! TIEL

SOCIAL