0344-769084 info@hairworldtiel.nl
Direct een afspraak maken ... Klik hier

Ons Team

Ons Team

Ilona Smit

Dinsdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Welkom bij mijn kapsalon, HairWorld! Tiel.

Mijn naam is Ilona Smit en na zeker 10 jaar dromen is de droom eindelijk werkelijkheid geworden. Mijn eigen kapsalon waar ik met veel passie en liefde voor het kappersvak jullie haren mag verzorgen. Hoe tof is dat?!

Op 29 maart hebben we de deuren van HairWorld! Tiel geopend. Sindsdien hebben ik en mijn team al veel mensen kennis laten maken met mijn fantastische salon in winkelcentrum Rauwenhof.

Ik heb mij gespecialiseerd in korte vrouwenkapsels, balayage, creatief kleuren, kleuranalyses en de advisering bij een ander kapsel. Ik en mijn team vullen elkaar dus perfect aan, zodat iedereen bij HairWorld! Tiel terecht kan voor een geweldig kapsel.

Graag tot binnenkort en ik zeg iedere dag weer vol trots: “Welkom bij HairWorld! Tiel”

Moniek van Dinteren

Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

Hoi! Mijn naam is Moniek.

Ik ben nu ongeveer 6 jaar met veel liefde en passie bezig binnen het kappersvak. In deze tijd heb ik mezelf ontwikkeld tot een kapster waarbij kwaliteit altijd voorop staat.
Voor de opening van HairWorld! Tiel heb ik al  met veel plezier samengewerkt met Ilona. Toen zij mij vroeg om samen deze salon op te bouwen heb ik geen moment getwijfeld.
Samen zijn we op zoek gegaan naar wat wij denken dat onze gasten graag zien in een kapsalon. Dit is terug te vinden in de 4 beloftes.
Specialisatie vinden we erg belangrijk. Hiermee kun je nog meer kundigheid bieden. D
e afgelopen tijd heb ik me vol passie ingeleefd in het creatief kleuren. Op het moment ben ik druk bezig om mijn haar opsteek kwaliteiten naar een next level te tillen. Hiervoor ben ik al naar allerlei cursussen geweest en volgt er snel een bootcamp.  Zo hoop ik veel bruidjes gelukkig te gaan maken met hun perfecte look voor die speciale dag…

Hopelijk tot snel in onze salon!

Laura Regelink

Donderdag Vrijdag Zaterdag

Hallo! Mijn naam is Laura Regelink en ik ben 37 jaar oud.
Samen met mijn man en zoon van 8 jaar woon ik in Tiel.

Grotendeels ben ik opgegroeid in het gezellige Brabantse Eindhoven. Daar heb ik dan ook na mijn middelbare school gekozen voor de opleiding Allround kapper. Dit heb ik gedaan via de BBL leerweg wat inhoud dat je 1 dag naar school gaat en 4 dagen in een salon werkt. Dus lekker veel praktijk, daar waar je het meeste leert, naar mijn mening. Uiteraard heb ik na de opleiding nog vele cursussen gevolgd, waaronder Visagie, om op de hoogte te blijven van de laatste trends.

Mijn werk doe ik vol passie en overgave, want niets is zo fijn als een blije en tevreden klant. Graag hoop ik U snel eens te zien in de salon om ook U een prachtige “Look” te geven!

Shanna van Heeringen

Dinsdag Woensdag Zaterdag

Hoihoi! Mijn naam is Shanna.
Ik ben 18 jaar en zit in het tweede jaar van de opleiding Salonmanager aan het Beautycollege in Utrecht. Mijn stage loop ik bij Hairworld! Tiel.
Ik heb een hoop geleerd en help je dan ook graag aan een fantastisch kapsel! Je kunt me elke dinsdag en zaterdag in de salon vinden.

0344-769084

Onze openingstijden

dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 20:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag/strong> 08:30 - 16:00

HAIRWORLD! TIEL

SOCIAL