0344-769084 info@hairworldtiel.nl
Direct een afspraak maken ... Klik hier

Behandelingen

Behandelingen

Bij HairWorld! Tiel bent u in vertrouwde handen voor een perfect gekleurde en geknipte haarstyle.

Wij werken met de nieuwste technieken om de huidige trend bij te blijven. Hiervoor gaan wij met regelmaat op cursussen en bootcamps. Hierdoor bent u verzekerd van een geweldig kapsel.

MANNEN

Goede hairstyling en gratis haar advies gemengd met een gezonde dosis eigen initiatief dat krijg je bij HairWorld! Tiel. Wij verzekeren je ervan dat jij onze kapsalon uit loopt met een geheel eigen look die makkelijk te stylen is en waar jij je lekker bij voelt. Of je nu het kapsel van je favoriete voetballer hebt uitgezocht, of je wilt gewoon het beste advies over wat jou het beste past. Wij staan voor je klaar. Mocht je van te voren inspiratie op willen doen, neem dan vast een kijkje op onze Mannen-pagina.

VERZORGING

Wij zijn gespecialiseerd in verzorging van haar. Elk probleem kan besproken worden. Mocht de problematiek niet in ons vak gebied liggen, dan verwijzen wij u door naar de huisarts.

Wij werken met professionele apparatuur. Zo hebben wij een HairSpa in onze salon. Een apparaat dat door middel van warmte en vocht onze kleuringen en treatments zoals keratine-behandelingen dieper in het haar laat dringen. Hierdoor zijn de kleuren beter grijs-dekkend en komt er meer glans over de kleuring.

PERMANENT

U kunt bij ons ook terecht voor permanent. Wij verwelkomen u graag met kleuren-permanenten, knippen, watergolven of föhnen. Ook andere behandelingen zijn natuurlijk geen probleem.

WAVES

Waves is een omvorming voor een natuurlijke slag. Een echte trend van deze tijd! Geen schapenkrullen meer, maar een elegante slag- of spiraal-omvorming. Laat u informeren in onze salon.

KERATINE-BEHANDELING

Keratine-behandelingen zorgen voor maandenlang ( 3-4 maanden) pluisvrij haar en herstelt droog en beschadigd haar. Maakt het haar gladder maar kan ook met behoud van krullen behandeld worden.

BRUIDSKAPSELS & VISAGIE

Naast al onze expertise zijn wij ook gespecialiseerd in bruidskapsels & visagie
Voor overige informatie verwijzen wij u naar bridelooktiel.nl

HAIR EXTENSIONS

Bijna iedere vrouw droomt van lang en vol haar.
HairWorld! Tiel gebruikt voor haarverlengingen en volumebehandelingen altijd 100% menselijk haar. Met dit haar kan je alles doen wat je met je eigen haar ook zou doen: wassen, föhnen, stijlen en verven.

Wij werken met wave extensions van Natural Hair Company. De extensions worden gemaakt van haar uit India. In India offeren vrouwen het haar in verschillende tempels, wat door de tempels weer doorverkocht wordt. De productie van de extensions gebeurt in de eigen fabriek in Napels, Italië. In Italië worden de haren in 12 tot 18 dagen ontkleurd van zwart naar lichtblond haar.
Het lichtblonde haar wordt weer op kleur gebracht met biologische haarverf
De extensions worden naar Nederland geëxporteerd waar de verpakking en distributie plaatsvindt.

Doordat het ontkleur proces zo lang duurt, blijven de haarschubben intact. Dit is één van de grootste voordelen van de goede kwaliteit van onze wave extensions.

0344-769084

Onze openingstijden

maandag 12:00 - 20:00
dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 20:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00

HAIRWORLD! TIEL

SOCIAL